G H E R L A
 
Bine ati venit in
municipiul nostru!
 

T U R I S M
 
Elemente cu caracter unic
 

G A L E R I E  F O T O
 
Poze cu Gherla veche
 

I N F R A T I R I
 
Lista cu localitatile infratite
 

I N S T I T U T I I
 

Casa de Cultura
Muzeul de Istorie
Biblioteca
Centrul de ingrijiri

 

S.P.C.L.E.P. Gherla
  Starea Civila

Evidenta Persoanelor
 

S.V.S.U.   GHERLA
  Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta

PLAN DE APARARE 2014-2017

FISA S.V.S.U.
 

INVESTITII ĪN MODERNIZAREA MUNICIPIULUI

Avānd īn vedere pozitionarea municipiului Gherla pe soseaua nationala Cluj-Baia Mare, Bistrita, si implicit caracterul de localitate de tranzit, precum si necesitatea asigurarii locuitorilor municipiului a conditiilor normale de viata, o preocupare permanenta a Primariei Municipiului Gherla este īmbunatatirea situatiei urbanistice a municipiului. In ultimii ani municipiul Gherla trece prin transformari edilitare importante.Astfel s-a finalizat modernizarea iluminatuluistradal si a principalelor cladiri din oras.
S-au efectuat reparatii la drumuri comunale Gherla-Sacalaia, Hasdate, Silivas, extinderea canalului menajer in cartierul Tineretului, str.Codrului, str.L.Rebreanu,str.Mintiului, lucrari de reparatii capitale si modernizari la Spitalul Municipal,reabilitarea unitatilor de invatamant prescolar si scolar.
S-au amenajat si dotat in toate cartierele municipiului spatii de joaca pentru copii.Parculetul Copiilor a fost modernizat si dotat cu echipamente de joaca
S-a ridicat o capela mortuara situata pe str.Liviu rebreanu f.n. in anul 2008, stada pe care se afla si un cimitir nou, s-au executat lucrari de reparatii si intretinere a infrastructurii, cca.4 km de strazi, 6000 mp de trotuare. S-au modernizat noua strazi in suprafata de aprox.30 000 mp cu locuri de parcare aferente.
S-a construit un bloc in regim de inchiriere prin Agentia Nationala de Locuinte cu 30 de unitati locative pe str. Apei nr.20, la standarde europene, urmand a se executa inca 20 de unitati locative pe str. Parcului nr.29-31, cu darea in folosinta in cursul anului 2010.
S-a elaborat un Plan Urbanistic Zonal de Dezvoltare pe 10 ha, in zona fostei Fabrici de Sticla.
CALENDAR ORTODOX/SINAXAR


Harta digitala
Gherla


Icoana facatoare de minuni a
Maicii Domnului

Sf. Manastire Nicula

O vorba buna
de la Radio Romania


Muzeul de xilogravura
din Hasdate


DomnulePrimar.ro

A T E N T I O N A R I-
A V E R T I Z A R I
I. S. U.   C L U J

w.evenimentegherla.ro


SIST. NATIONAL SEAP:

SISTEMUL NATIONAL

Mersul trenurilor:

Hoteluri in Cluj


Protectia Consumatorului
Copyright Primaria Gherla © 2008